Will Ferdy

Het nummer ‘Emigreren’, met muziek van Paul Pans en tekst van Reginald Schuerwegen, staat op de afscheids-dvd  én -cd ‘Mijn Leven’ van Will Ferdy. De dvd en bijhorende cd met 20 hits van Will Ferdy wordt maandag 24 maart aan de media voorgesteld in het Antwerpse Lindner Hotel.

Vanavond kon je in ‘Iedereen Beroemd’ op één al de hoes zien van de dvd tijdens een gesprek van Will Ferdy met zijn medewerkers. De dvd werd 16 november 2013 in Antwerpen opgenomen in het Lindner hotel. Paul mocht samen met een aantal bekende artiesten aanwezig zijn bij die opnames.

De dvd bevat een documentair gedeelte waarin door Roger Nupie het leven van de artiest wordt verteld, geillustreerd door nooit eerder uitgegeven beelden van zijn leven en loopbaan. Voor het eerst worden ook levende beelden vertoond van de vriend die model stond voor ‘Christine’. Dit gedeelte wordt gevolgd door de registratie van een ‘Afscheidsconcert’ dat reeds op 16 november van vorig jaar werd opgenomen in hetzelfde Lindner Hotel.

Het dvd-gedeelte wordt afgesloten met getuigenissen van prominenten en collega’s.

Op de bijhorende cd zijn 20 van de grootste hits van Will Ferdy opgenomen.

Deze combinatie van dvd en cd (WFPrecords 1138) is van heden af te verkrijgen in de betere platenzaak. Ze kan ook besteld worden rechstreeks bij Will Ferdy Producties NV via de winkel van deze site of ook via een eenvoudig mailtje aan info@willferdy.be

Prijs: 19,50 € – leden van Will Ferdy Club betalen slechts 18 € – 2,10 € portkosten – geen verpakkingskosten.

About the Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.