CNR/Vlaamse Sterren bracht de dubbel- én compilatie-cd ‘Hits van Hier – Het beste van 2014’ uit, met daarop heel wat grote namen als De Romeo’s, Sergio, Bart Herman, Bart Kaell,Willy Sommers, Jo Vally, Nicole & Hugo, Sugarfree, Lisa Del Bo, David Van Dyck, Axel Hirsoux, Belle Perez, Ian Thomas en 2 Fabiola Feat. Loredana uit de Vlaamse showbizz. Ook het lied ‘Als jij maar bij me bent’, gezongen door Paul Severs en geschreven door Paul Pans, staat tussen de 40 titels.

Leuke verrassing om het bijna een jaar na de release toevallig te ontdekken. De fysieke compilatie-cd is nog steeds online te bestellen voor een prikje (tussen 8,95 en 14,99 euro).

Het compilatie-album stond weken lang in de Ultra Top.

About the Author

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.