Na een periode van stilte – Pauls gezin wordt nog steeds geplaagd door ziekte – pakt componist-producer Paul Pans opnieuw zelf uit met een nieuwe single: ‘Dan is het feest’. Paul schreef daarvoor muziek op een tekst van Mary Boduin. Auteur en actrice Mary Boduin, die jarenlang successen schreef als ‘Dag vreemde man’ en ‘Gelukkig zijn’, gezongen door Ann Christy, werkte al eerder samen met Paul voor het nummer ‘Luister eens naar anderen’, dat 16 jaar na de dood van Ann Christy uitgebracht werd bij CNR. Mary schreef ook andere parels voor onder meer Louis en Günther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Anneke Soetaert, Jo Vally, Udo en Nicole en Hugo. Recent stelde Mary Boduin haar biografie Dat heet dan gelukkig zijn – Een leven vol muziek voor Ann en de anderen – voor.

De nieuwe single van Paul Pans ‘Dan is het feest’ is weggelegd voor de liefhebbers van de ‘betere Vlaamse muziek’, verschijnt online op het label ‘Old Street Productions’ (Spotify, iTunes e. a.) en wordt gereleaset door D&V. Het is een vlot romantisch nummer waarin tekst en muziek, samen met het arrangement van Paul, een vloeiende en pure eenheid vormen. Voor heel de productie, buiten de tekst, tekent Paul alleen. Voor download en streaming kan je hieronder de belangrijkste links vinden. Op Spotify kan je gratis het hele nummer beluisteren.

https://open.spotify.com/album/72pgN8zSHvEBuKg4Ae9pgH

Meer info:

Paul Pans

+32-495-65.03.31paulpans@hotmail.com en www.paulpans.be

About the Author

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.