In restaurant ‘Bistro Marcel’ op de Blankenbergse Zeedijk werd vrijdagavond de nieuwe full-cd van zangeres Helena voorgesteld. Het nieuwe album op het platenlabel Scorpion, telt drie nummers van Paul, waaronder het buitenbeentje ‘Die zomer’. Paul schreef de muziek, de teksten en het arrangement, speelde zelf alle instrumenten in en verzorgde, mixing, mastering en productie. Een fotografisch beeldverslag van de cd-voorstelling, gemaakt door beroepsfotograaf Guy Danneels, vind je op www.frontview-magazine.be én op de persoonlijke site van Guy http://www.guydanneelsphotography.com/EVENTS/CONCERTS/Helena-CD-In-%C3%A9%C3%A9n-twee-drie/.

Op de foto hiernaast, gemaakt door Guy Danneels, Helena en Paul tijdens de cd-voorstelling.

About the Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.