In De Waterhoek in Grazen vond de jaarlijkse lunch van de Vlaamse Sabamvrienden plaats, waarvan ik ondervoorzitter ben. Tekstschrijfster Mary Boduin werd er gevierd voor haar hele carrière. Ze schreef de tekst voor onder meer ‘Dag vreemde man’ en ‘Gelukkig zijn’ van wijlen Ann Christy, naast zovele nummers voor onder meer Liliane Saint-Pierre. Op vraag van Ann Christy schreef Mary in 1983 een tekst op een compositie van mij ‘Luister eens naar anderen’. Het nummer werd pas 16 jaar na de dood van Ann Christy in 2000 uitgebracht door de platenfirma CNR en haalde meerdere weken de toenmalige Vlaamse Ultratop 20 van Radio 2. Voor die samenwerking tussen Mary Boduin en mij werden we beiden in De Waterhoek bedacht met een stevig applaus tijdens de VSV-lunch na het beluisteren van het lied. Een flinke knuffel hoorde er ook bij uiteraard.

About the Author

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.