Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/paulp3dfff/domains/paulpans.be/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 6031
Album verschijnt begin oktober, nu al reserveren kan – Paul Pans
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/paulp3dfff/domains/paulpans.be/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 6031
 

Om te vieren dat 50 jaar geleden – jawel, een halve eeuw – voor het eerst een liedje dat ik schreef op plaat uitgebracht werd door de toen bekende Harry Herman (+), werk ik momenteel een album (full-cd) met 18 zelfgeschreven nummers af. Voor de feestelijke gelegenheid zong ik ze zelf in. Het album wordt 1, 2 en 3 oktober, tijdens het weekend van de klant, in AD Delhaize Geetbets voorgesteld en te koop aangeboden. Het album, met speciale hoes, kost 10 euro, maar dankzij AD Delhaize Geetbets slechts 9 euro tijdens dat weekend van de klant, zo je het album (of albums) daar koopt/afhaalt. Om in te schatten hoeveel albums ik dat weekend in AD Delhaize ongeveer nodig heb, vraag ik nu al een mailtje naar paulpans@hotmail.com te sturen, met vermelding van het gewenste aantal cd’s, je naam, adres en telefoon- of gsm-nummer. De 18 liedjes zijn Nederlandstalig en behoren tot de meest uiteenlopende genres, van pop tot jazzynummers, schlagers, reggae, rock ’n roll, ballades enz… Voor ieder wat wils dus en vooral tijdloos. Op You Tube vind je enkele van de 18 liedjes, die eerder alleen online uitgebracht werden, onder meer ‘Jij bent wat ik mag zijn’, ‘Wat Gezellig’ en ‘Zweef maar zachtjes heen’. En nu reserveren maar via mijn mailadres, een blijk van erkenning en waardering, waarvoor veel dank. Wie niet naar AD Delhaize in Geetbets kan komen, kan bestellen aan 10 euro per album en het:ze ontvangen via bpost, met aanrekenen van de verzendkosten.

About the Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.