Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/paulp3dfff/domains/paulpans.be/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 6031
Paul Pans bezorgt Nederlandstalige rock ’n roll een revival – Paul Pans
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/paulp3dfff/domains/paulpans.be/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 6031
 

In de aanloop tot de release van zijn nieuw album ‘Alter Ego’ begin oktober, brengt Paul Pans de nieuwe single ‘Ik ben weer klaar voor de strijd’ uit, een leuk en naar goede gewoonte zelfgeschreven nummer dat ook te vinden zal zijn op het boeiende album met 18 nummers van Paul.

De nieuwe single is meer dan een knipoog naar de goede, oude rock ’n roll uit de jaren ’60, ’70 en ’80. ‘Ik ben weer klaar voor de strijd’ bezorgt de Nederlandstalige rock ’n roll een revival. Het nummer lag in de homestudio van Paul meer dan 30 jaar in de schuif, wachtend op het goede moment om het te bewerken en uit te brengen.

De single wordt uitgebracht op het label Old Street Productions’. D&V zorgt voor de promotie. De single kan je downloaden via onder meer Spotify en iTunes.

About the Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.