Woensdag 18 november startte de release van de nieuwe productie ‘Stop die corona’, met tekst van Jo met de Banjo (Dennis Peirs) en muziek van Paul Pans, online uitgebracht door de ‘gelegenheidsformatie’ Het AntiVirus Front. Diezelfde dag was het al te horen op Radio 2 in het programma met David Van Ooteghem ‘Beste Buren in de Warmste Week’. Klik hieronder op de link en je hoort de nieuwe productie:

Het is een vlot nummer, dat goed in de oren blijft hangen en dat iedereen oproept samen te strijden tegen corona, de maatregelen streng te volgen. Het ‘rapgedeelte’, waarvan Paul de tekst zelf schreef, pakt zowel het steeds te laat beslissen, het achterna hollen en het weigeren zich aan de regels te houden, flink aan. Ja kan het nummer downloaden, streamen of gewoon beluisteren op een reeks portals, waaronder Spotify en iTunes. Veel luistergenot en samen zullen we het coronavirus verslaan.

About the Author

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.