De kerstsingle van Paul Pans  ‘It’s Christmas Time’ uit 2017 wordt opnieuw uitgebracht, maar dit keer op het platenlabel Lux Records, gevestigd in Vlaanderen en Duitsland. Paul kreeg een platencontract aangeboden dat gauw rond was en maandag ondertekend werd. Dinsdag startte de promotie op in heel Europa en Amerika, naast in een reeks landen in andere continenten. De bestaande productie werd behouden, maar kreeg wel een nieuwe online-hoes. Ook de originele clip, gemaakt door Marcel Vanham van DaKaNi-films, wordt verder gebruikt. Hieronder de link naar de clip:

De bekende Israëlische videojockey Hanan Drory, promoot en gebruikt ‘It’s Christmas Time’ tijdens zijn optredens in aanloop naar Kerstmis. Hij toont de clip met Hebreeuwse ondertiteling, erg speciaal.

About the Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.