In boekvorm of bladmuziek om thuis zelf af te drukken

De koorwerken van Paul Pans (voor vierstemmig gemengd koor SATB) zijn voortaan niet alleen wereldwijd in boekvorm te verkrijgen, maar kunnen – waar ook ter wereld – bij de geïnteresseerde(n) thuis afgedrukt worden (printen van bladmuziek).

Muziekuitgeverij Digital Music Print DMP Antwerpen werkt samen met andere muziekuitgeverijen en online winkels om die service aan te bieden. Het gaat om metropolis-music.be, crescendo-music.com, sheetmusicplus.com, alle-noten.de, alle-noten.eu, shop.mypartitor.com, notendatenbank.net, partitions-musicales.net, di-arezzo.fr/di-arezzo.it/di-arezzo.co.uk (aangeboden in het Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Engels en Japans) en free-scores.com.

De uitgegeven werken van Paul zijn Missa BrevisRitmische VolksmisVijf Kerstliederen 
(onder meer Een Koning ons GeborenHodie Christus Natus Est en Kerstmis Is ’t Mooiste Feest Op Aarde)
en Tien Religieuze Werken (onder meer Stabat MaterAve Maria IIPanis Angelicus,  Ave Verum Corpus en Jezus Mijn Herder).

About the Author

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.