Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/paulp3dfff/domains/paulpans.be/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 6031
Nieuwe single ‘Dan is het feest’ blijft stijgen bij de tips – Paul Pans
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/paulp3dfff/domains/paulpans.be/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 6031
 

Vrienden, het stemmen voor de nieuwe single ‘Dan is het feest’ door jullie levert velke week meerdere plaatsen winst op in de Tips voor de Vlaamse Super 15. Hartelijk dank daarvoor. Mag ik vragen elke dag te (blijven) stemmen aub om uiteindelijk in die Vlaamse Super 15 te komen en gedraaid te worden op heel wat vrije zenders in Vlaanderen en Nederland?

https://devlaamsesuper15.be/stemmen.html

Je vinkt het nummer aan in de rechterkolom (tips) en klikt nadien onderaan op ‘vote’. Om de week wordt de hitlijst herschikt naargelang het aantal gekregen stemmen.

Stemmen kan je ook voor de Top 30 van Radio Vlaamse Ardennen. Daar staat de single ook bij de tips.

www.radiovlaamseardennenvlaamsetop.be

Alvast van harte dank en vriendelijke groeten,

Paul Pans

About the Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.