Paul werkt momenteel aan een eerste, gelimiteerde full-cd, die eind september of begin oktober verschijnt en 18 eigen nummers bevat. De fysieke full-cd (schijf) komt naar aanleiding van het voor het eerst uitbrengen van een liedje op plaat dat Paul schreef voor wijlen Harry Herman: ‘Beter laat dan nooit’. De opname gebeurde in 1971, nu 50 jaar of een halve eeuw geleden, in de Decca-studio in Brussel, met als begeleidingsband het toenmalige BRT-orkest, onder leiding van wijlen Freddy Sunder. Freddy schreef trouwens het arrangement voor het orkest.

Tijdens de voorbije 50 jaar, verschenen meer dan 200 nummers van Paul op plaat, gezongen door bekende en minder bekende binnen- en buitenlandse artiesten. Vaak werden Pauls nummers ook gecoverd.

Vermits de nieuwe full-cd van Paul gelimiteerd is, kan je vanaf nu al cd’s reserveren via het mailadres paulpans@hotmail.com, met vermelding van je naam en het aantal te reserveren cd’s. De full-cd kost slechts 10 euro (0,55 cent per nummer 🙂).

De betaling gebeurt bij levering. Binnen een straal van 20 km rond Geetbets, worden de cd’s gratis aan huis gebracht. Voor verzending via bpost worden wel kosten aangerekend.

Vooraleer de full-cd uitgebracht wordt, verschijnen nog twee singles, die je ook op de full-cd aantreft.

Later meer daarover.

En nu: reserveren maar die full-cd……waarvoor dank!

About the Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.